Om EarVärn® - EARVÄRN

Om EarVärn®

EarVärn®
EarVärn® virker forebyggende på både hals- og mellemørebetændelse. EarVärn® er et medicinsk udstyr. Ved daglig brug bidrager EarVärn® til et værn imod bakterie- og infektionsangreb i hals og ører.

EarVärn® – med jordbærsmag
EarVärn® er en velsmagende sugetablet med jordbærsmag, der opløses langsomt i munden.

Sådan anvendes EarVärn®
Anbefalet brug: 1 sugetablet dagligt.

Tabletten skal gives før sengetid, men efter tandbørstning.

Tabletten opløses langsomt i munden.

For børn under 3 år skal tabletten knuses. Et tip er at duppe sutten i den knuste tablet og give til barnet.

EarVärn® kan bruges i perioder, hvor barnet typisk er mere udsat for at få mellemørebetændelse som for eksempel efterår og vinter.

Hvordan virker EarVärn®?
EarVärn® er udviklet med indsigt i kroppens naturlige forsvar. Og indeholder den patenterede formulering Streptoblis®. Mikrofloraen i mundhulen er kroppens første værn mod bakterie- og infektionsangreb.

Nogle børn og vokse lider oftere af ondt i hals og/eller ører, fordi deres naturlige forsvar i mundhulen typisk indeholder færre af de vigtige bakterier.

Ved daglig brug af EarVärn® styrkes det naturlige forsvar i mundhulen. De gode bakterier frigives i munden, når EarVärn® sugetabletten opløses. De hæfter sig i mundhulen, breder sig og styrker den eksisterende mikroflora.

Efter et par ugers brug er barrieren forbedret, og den tilføres fortsat Steptoblis® bakterierne ved dagligt brug af EarVärn®.

Hvad indeholder EarVärn®?
Ingredienser i EarVärn®: Streptococcus salivarius K12, maltodextrin, fructose, magnesium stearat samt smagsstof (jordbær).

Du bør altid læse brugsanvisningen grundigt og i tilfælde af tegn på hals- eller mellemørebetændelse konsultere din læge.

EarVärn® forhandles online