Barnets forsvar - EARVÄRN

Barnets forsvar

Vidste du, at dit barns første værn imod skadelige bakterier, vira eller svampe er i munden?

Helt naturligt og genialt, da munden er indgangsdøren til resten af kroppen. Slimhinderne i mund, hals- og næsesvælg er dækket af gode bakterier, en unik mikroflora som beskytter imod mulige dårlige bakterier udefra. 700 gode bakteriestammer, 6-10 milliarder af hver, bare i mundhulen.

Det ukomplette forsvar
Ny viden på området viser, at ørebørn, som ofte har ondt i ører og hals, mangler en specifik bakterie. Netop den bakterie, som har vist sig at spille en væsentlig rolle for barnets værn imod ”invasion” udefra.

70% færre mellemørebetændelser
EarVärn® kan tilføre det, dit barn mangler, styrke dit barns barriere naturligt i mundhulen og reducere antallet af mellemørebetændelse med mere end 70 pct.

Vidste du, at mund og ører er tæt forbundet?

Og at ondt i øret ofte skyldes infektion med virus eller bakterier i mundhulen.

De gode bakterier er vigtige at have i mundhulen, fordi de danner en god barriere, som er væsentlige for, om de dårlige bakterier kan få plads til at formere sig i munden.

Ørebørn mangler typisk en vigtig del af værnet imod dårlige bakterier.

Du bør altid læse brugsanvisningen grundigt og i tilfælde af tegn på hals- eller mellemørebetændelse konsultere din læge.

Foto: Modelfoto

”Vi prøvede at gøre alt muligt for at undgå, at hun blev ramt igen og igen.”

Janne,
mor til Alba, der har haft mellemørebetændelse 4 gange. Fået lagt dræn 1 gang.

En særlig virkning
EarVärn® er baseret på probiotisk teknologi, og tilfører netop de vigtige bakterier til mundhulen, som ørebørnene ofte mangler. Barnets barriere i munden styrkes imod de dårlige bakterier og virus, der kan give mellemørebetændelse og halsbetændelse. Når barrieren i munden styrkes, kan de dårlige bakterier have svært ved at få fodfæste.

Læs mere om EarVärn® her